Best erotic massage Prague

Už jste slyšeli o erotických masáží, nevíte co si pod tímto termínem máte představit. Rádi vás do těchto věcí blíže zasvětíme.

Od klasické a tantrické masáže se liší. V klasické masáži se zaměřují maséři hlavně na uvolnění svalstva a pomoc při bolestech. U tantrických masáží je hlavním cílem duchovenstvo a spojení s duchem, kde jsou masáži využívaný různé druhy předmětů. U erotické masáže žádné předměty nepotřebujeme a hlavním zaměřením jsou pro nás intimní partie. Uvolnění fyzické i psychické. Dokonalý požitek ze vzrušení a oproštění od všech problémů.

pexels-photo-1157936

Erotické masáže působí blahodárně na zvýšení krevního oběhu, uvolnění ztuhlého svalstva, vzrušení a povzbuzení libida. To ale není vše, dokáže zvýšit schopnost člověka lépe reagovat na smyslové podněty. Přináší celkovou regeneraci organismu s načerpání nové energie. Vzrušení a vyvrcholení. Jednoduše řečeno se jedná o úžasný požitek.

masáž

Co všechno taková masáž obnáší? V masáži je zahrnuto několik bodu.

  • Masáž celého těla horkými oleji, podle vašeho výběru.

  • Hlavní věnování intimním partiím, které vede k vyvrcholení během masáže nebo na jejím konci. Vše je omezenou dobou masáže.

  • Masáž Body to Body, které je velice příjemné a jemné.

  • Masérka je po celou dobu masáže zcela obnažena nebo jen v erotickém prádle. Záleží na žádosti klienta.

  • Sprcha s masérkou. Na požádání jde zařídit samostatnou sprchu.

  • Pitná voda, jelikož dochází při masáži ke vzrušení, které vede k dehydrataci organismu.

Na vámi zvolenou masáž si můžete svou masérku vybrat. Tak aby vám byla na pohled i dotek příjemná a vzbuzovala ve vás příjemné pocity. Neváhejte a vyzkoušejte best erotic massage Prague. Náš podnik nabízí řadu dalších služeb, které můžete vidět na našich stránkách. Patří k nim například erotická masáž pro páry, masáž penisu, masáž pro ženy i možnost relaxace vířivé vany spojené s masáží. Krásné prostředí a příjemná atmosféra.